Rendezvények

Megújult képviselői honlap

2011. 10. 17.

Kedves Látogató!

Az Európai Néppárt Magyar Delegációjának központi honlapja és minden képviselői honlap új, modernebb formát öltött az elmúlt hetekben. A korábbi honlapokhoz képest egy rendezettebb, kereshetőbb és interakítvabb honlapon találhatja meg európai parlamenti munkámmal, az Európai Unióval és Magyarországgal kapcsolatos információimat, híreimet.

Az új, folyamatosan frissülő honlap szinte teljes mértékben magába foglalja korábbi honlapom tartalmát. Az európai parlamenti képviselőként eltöltött hét év eseményeinek integrálása az új honlap szerkezetébe véleményem szerint lehetőséget biztosít mindannyiunk számára, hogy egyszerre lássuk a múlt eredményeit valamint a jelen és a jövő kihívásait. Azért dolgozom, hogy a korábbi években elért sikerekhez hasonló eredményekről számoljak be Önnek a jövőben is.

Remélem, hogy Ön is meg lesz elégedve új honlapommal és örömmel fog visszatérni. Bízom abban, hogy az új megjelenés megnyeri tetszését és visszatérő honlaplátogatóként köszönthetem.

Jó böngészését kívánok Önnek!

Szájer József