Peter Sebők levele Szájer Józsefnek

2012. 01. 31.

Tisztelt Szájer József!

Mivel most Magyarországon tartózkodom, nagy örömet jelentett számomra, hogy jelen lehettem a január 21-i békemeneten! Magasztos és felemelő élmény volt, amellyel ritkán találkozik az ember. Pedig mint világot járt demokrata sok tüntetésen vettem részt az elmúlt évtizedekben.

Úgy gondolom, hogy a szabadságharc üzenete nagyon is valós es időszerű. Amit Önök elkezdtek, sok, nagyon sok ember számára ad reményt, nem csak otthon, de az egész világban. A ballibes média  és a Konrad-Heller-Bokros-Göncz féle hazaárulók hangja sosem lesz erősebb, a valós demokraták hiténél! Nem is hinnék, milyen sokan éreznek együtt a 15 millió magyarral, akik a bolsevizmus utolsó láncait leverve, a velejéig romlott és beteg kapitalista rendszert próbálják megreformálni. Érthető módon a global- status quo, mindent megtesz, hogy ezt a kísérletet lejárassa: egyszerre hívják fasisztának és bal-oldali diktatúrának a magyar kormányt és vele Orbán Viktort. A történelem ismétlődik, de egyre többen kezdik megérteni a Trianoni bűnöket és azt a kettős mércét, amit Európa és a világ játszik a Magyar Nemzettel már 100 éve. Egyre többen gondolják azt, hogyha valakivel ennyit foglakozik a média és a pénzügyi világ kritikus hangja, akkor valamit igazán jól csinálhat.

Magyarországra, az Occupy Wall Street szervezőinek és az Arab Tavasz néhány résztvevőjének üdvözletét hoztam, mivel Ők maguk is a Globális Birodalom túlkapásai ellen küzdenek. Amit Rákóczy, Kossuth és Nagy Imre kortársai megélhettek, mi most tapasztalhatunk, ezekben az igazán történelmi időkben. A veszély ezzel együtt óriási. Második hazámban, az USA-ban is voltak hazafiak és patrióták, akik szembefordultak koruk pénzügyi hatalmaival, a nemzet és a nép érdekében. Közöttük, Andrew Jackson, Abraham Lincoln, JFK es Martin Luther King. Mindannyiukra hősökként tekintenek ma, bár brutálisan végzett velük az a hatalom,  ami mára az egész földkerekséget behálózta és irányítani próbálja. Van miért dolgoznunk!

Vigyázzanak magukra! Komoly veszélyben vannak. A média hangzavar mögött csendben dolgozik a Globális Birodalom, amely nem tűri se a bankok, se a nagytőke megsarcolását. Soha nem tűrte amikor valaki nemet mondott, ellenszegült vagy megpróbálta megváltoztatni az általuk hozott szabályokat.

Tisztelettel,

Peter Sebők