Rendezvények

Újszerű receptek – A Fidesz-KDNP a magyar érdeket képviseli

Újszerű receptek – A Fidesz-KDNP a magyar érdeket képviseli

2014. 05. 07.

A szerdai kampánygyűlésen Szájer József elmondta: az európai unió súlyos válságból kezd kilábalni, ám sokan azt hiszik, hogy a régi recepteken nem kell változtatni. Ez utóbbi nem igaz, Magyarország többször is bizonyította az elmúlt időszakban, hogy újszerű megoldásokkal eredményt lehet elérni, legyen szó a valódi közteherviselés politikájáról, az olcsó energiáról – ami újra versenyképessé teheti az európai gyárakat – vagy az eladósodás megállításáról.

Az EP képviselő azt is hangsúlyozta, hogy a Fidesz-KDNP továbbra is a magyar érdekek, a magyar emberek képviselete mellett teszi le a garast, ugyanakkor folyamatosan együttműködésre törekszik az unió megújítása terén.

A Zalai Hírlap kérdésére Szájer József elmondta: nincsenek kétségei afelől, hogy az elkövetkezendő időszakban is támadások célpontja lehet az ország, hiszen bizonyos multinacionális cégek és szolgáltatók jelentős érdeksérelmet voltak kénytelenek elszenvedni. Az EP képviselőúgy fogalmazott: éppen a fentiek miatt van szükség egy erős felhatalmazáshoz a május 25-ei választáson.

Forrás: Pásztor András – zaol.hu